Jelenlegi hely

Címlap » Tanfolyamok

Edzések:  Minden esetben kettő - három  edző részvételével zajlanak az órák, így egy időben folyik  a kezdő, középhaladó, és haladó csoportok  tanítása.  Az óra elején dől el, ki melyik csoportba tartozik, majd fejlődéséhez mérten tud csoportot váltani.

Kérünk mindenkit legyenek szívesek az óra kezdete előtt legalább 15 perccel megérkezni  a pályára, hogy egyszerre tudjuk  elkezdeni az oktatást!

A kicsik ruhájának zsebébe legyenek szívesek zsebkendőt rakni.

A tanfolyam alatt a szülők a palánk mellől tudják figyelemmel kísérni az órát.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján decemberben, és januárban megrohamozzák a pályákat a tanulni vágyók, ezért aki teheti legyen szíves már a szezon kezdetén, vagyis októberben, novemberben lehozni a csemetéjét!

Ruházat:  Síoverált, vagy vízhatlan ruhát javaslunk, valamint szintén vízhatlan, orkán kesztyű használata kötelező!

Védőfelszerelések:  Előfordul,  hogy a kicsiket sokkal inkább zavarja,  korlátozza a védők használata, mint adott esetben védelmet nyújt. Természetesen nem szeretnénk felülbírálni a szülői akaratot.

Korcsolya:  Akinek nincsen saját korcsolyája tud bérelni a jégpályákon, ennek ára pályától függően változó  300-500 Ft.

Ha valaki épp korcsolyavásárlás előtt áll javasoljuk a Botas, Roxa, illetve a Roces korcsolyákat. Bár ezek nem feltétlen a legolcsóbbak,  mégis legtöbb esetben jó minőségűek, ami  nagyon fontos a kicsik sikerélménye szempontjából, valamint ha már kinőtte még mindig eladhatóak.