Jelenlegi hely

Címlap

1982.március 9.-én születtem Budapesten.

Két éves koromban ismerkedtem meg a jéggel, Édesapám révén, aki az Újpestben jégkorongozott. Minden télen, szabadidőnk nagy részét a Városligeti Műjégpályán töltöttük, és bár akkor még elvesztem a hatalmas jégen, mégis a siklás óriási örömet nyújtott.

13 éves voltam, amikor Apukám meghalt… akkortól a korcsolya rabja lettem.

Édesanyám odaadásának köszönhetően "idős korom" ellenére sikerült felzárkóznom a többiekhez, és egy évvel később már versenyezhettem az országos szinkronkorcsolya bajnokságon! Hamarosan a legkiválóbb edző, Berecz Ilona csapatának tagja lehettem, ahol az örökre szóló barátságok mellett az első aranyérmet is a nyakamba akasztották.

Három éven át versenyeztem a MAC Népstadion színeiben, ahol minden évben sikerült megnyernünk az országos bajnokságot, így több nemzetközi versenyen is részt vehettünk. Imádtam a csapattársaimat, és alig vártam, hogy edzésre mehessek…nem számított milyen idő volt, mennyire voltam fáradt, vagy volt e valami problémám, a jégen mindig ki tudtam kapcsolni                            

Sajnos 5 évre abba kellett hagynom a sportolást, de az emlékek élénken éltek bennem, így 22 éves koromban újrakezdtem ugyanannál a csapatnál, majd kijutottam a szinkronkorcsolya világbajnokságára. Ezen a versenyen túl későn összeállt csapatunk technikailag mégis a tízedik helyen végzett ( 20 csapatból ), ami szép eredménynek számít. Az ott megszerzett élményt soha nem felejtem el!

Mindeközben belecsöppentem a jégrevü világába, előadásaink több ezer fővel, teltházasak lettek ( Diótörő ). Az első műsort több is követte, Pinochio, Bar, melyekkel itthon és külföldön is felléptünk. 2007-ben felkérést kaptunk a Sztárok a jégen című Tv2-ös produkcióban való szereplésre, ahol hétről hétre új revüszámokat állítottunk össze, élő adásban, mellyel a közönség betekintést nyert jeges világunkba.

A Jégszínház társulata hamarosan bizonytalanná vált, majd fel is oszlott. Mivel már régebb óta oktattam több jégpályán, és bebizonyosodott, hogy a jégtől képtelenség elszakadni, jött az ötlet,

egy saját korisuli.

2007 őszén vágtunk bele társammal és barátnőmmel, Galambos Ritával a gyerekek oktatásába, és hihetetlen sikereket értünk el, melyet főként az elégedett tanítványoknak, és szüleiknek köszönhetünk! Célunk, hogy még több pirinyó törpe, és nagyobbacska lurkó arcára csaljunk boldog, és büszke mosolyt, bevezetve őket a korcsolyázás legmélyebb rejtelmeibe! Szeretnénk megtanítani nekik mindazt, amit mi tudunk, növelve céltudatosságukat, kitartásukat, és küzdőszellemüket! Ez a munka valójában nem más, mint szerelem, és biztosak vagyunk benne, hogy a legjobban döntöttünk, mikor elhatároztuk, hogy belevágunk!
 

Erdődiné Császár Viktória